Vastenactieproject 2018 Lumen Valley Togo

Zoals u weet steunt de parochie H. Augustinus tijdens de vastentijd het project in het Noorden van Togo. De broeders van St. Jan hebben daar het project opgezet om werkloze en daardoor kansarme jongeren te scholen, werkervaring te laten opdoen en ze te helpen met het beginnen van eigen bedrijfjes. We ondersteunen de opleidingen tot plavuizenlegger, imker en geitenfokker. Goed om te weten: 1 Togolees met werk houdt minstens 7 anderen in leven.

Achter in de kerk hangen posters en er liggen flyers met meer informatie.

Ook staat de olifant weer achter in de kerk in afwachting van uw gaven.

Op 18 maart en na de Paaswake zal er een deurcollecte zijn voor Lumen Valley Togo.

Dit project bevelen wij van harte bij u aan.

Werkgroep MOV.

Voor meer informatie: website van Lumen Valley