‘Stilte voor de storm’: Paaswake/ Klimaatwake

In de paasnacht, de nacht van 16 op 17 april a.s. is er tussen 23.00 u. en 8 uur in het Bondsgebouw een oecumenische paaswake.

Het begint op middernacht (24 uur) met een Taizégebed. Daarna zijn er drie workshops waarin we dingen doen die goed zijn voor het klimaat. Na een gesprek over wat we nog meer voor een goed klimaat kunnen doen kijken we naar de film Don’t Look Up (Adam MacKay, 2021). Daarna praten we verder over de film. We gaan ook lekker zingen, en tegen de tijd dat de zon opkomt om 6.41 uur gaan we wandelen. Om 7.00 uur, aan het einde, is er een vega-ontbijt. Iedereen is welkom. Maar voor het vega-ontbijt moet je je opgeven op een intekenlijst in de kerk of bij Freek Bakker, mob. 06-13805668, e-mail f.l.bakker51@hotmail.com.

Marianne Sonneveld, Albert Deuzeman en Freek Bakker

Raad van Samenwerkende Kerken Voorschoten