Centrale Gezinscatechese start zondag 27 november

Binnenkort start de parochie H. Augustinus weer met het project: centrale gezinscatechese. Dit houdt in dat vier keer per jaar alle ouders en kinderen worden uitgenodigd elkaar te ontmoeten in een van de parochiekernen van de parochie.

De eerste centrale gezinscatechese is op zondagochtend 27 november in het Bondsgebouw. Van 09.30 tot 10.40 uur is er voor kinderen een speciaal programma en kunnen alle ouder(s) ook deelnemen aan een eigen programma. Aansluitend is er om 11 uur een gezinsviering in de kerk.

Het thema op 27 november is de Advent.  De kinderen gaan ieder in hun eigen leeftijdsgroep een Adventskrans maken voor thuis. Iedere leeftijdsgroep wordt daarbij begeleid door enthousiaste vrijwilligers. Er is een groep voor kinderen van 0 tot 3 jaar (crèche), een groep voor kinderen van 4 tot 6 jaar, een groep voor kinderen van 7 tot 11 jaar en een groep tieners van 12 jaar en ouder. En u als ouders wordt uitgenodigd om, als de kinderen hun draai hebben gevonden, met elkaar in gesprek te gaan over de betekenis van Advent en Kerstmis.

Programma:

09.30-10.40 uur: gezinscatechese in het Bondsgebouw in Voorschoten.

11.00-12.00 uur: gezinsviering in de kerk.  Vanaf 12.00 uur: voor de liefhebbers is er nog de mogelijkheid om wat na te praten met koffie, thee en limonade in het Bondsgebouw.

Voor wie: voor alle kinderen en ouder(s) die het belangrijk vinden hun kinderen wat mee te geven over geloven en de Kerk.

Graag aanmelden vóór 24 november.

Wanneer u van plan bent te komen op 27 november wilt u zich dan aanmelden via het centraal secretariaat van de parochie. Dit kan via: secretariaat@parochie-augustinus.nl

De volgende centrale gezinscatechese is op zondagochtend 5 februari in Katwijk.

Voor nu, hopelijk tot 27 november! Mocht u nog een vraag of opmerking hebben, we horen u graag.

Met vriendelijke groet, namens het pastoraal team,

Sjoerd Zuidersma, pastoraal werker, taakveld catechese, jeugd, jongeren en gezinnen