Gezinscatechese 3 december in Katwijk

Zondag 3 december is er gezinscatechese. Dit is speciaal voor gezinnen waarvan de kinderen de afgelopen jaren zijn gedoopt, gevormd of mee hebben gedaan aan de eerste Communie. De gezinsviering begint 3 december om 09.30 uur en is in de Joannes de Doperkerk in Katwijk. Het kinderkoor zal daarbij zingen en aansluitend is er catechese voor de kinderen en kunnen de ouders elkaar ontmoeten. Het zijn leuke en toegankelijke ochtenden voor het hele gezin. Van harte welkom!

Programma: 09.30 -10.30. Gezinsviering in de Joannes de Doper kerk in Katwijk

                                                M.m.v. Kinderkoor de Vrolijke Noot

                      10.30 – 11.30 Catechese voor kinderen in eigen leeftijdsgroepen en alle ouders

                      11.30 – 12.00 Afsluiting in ‘de kleine Joannes’ met wat lekkers

Zie voor meer informatie De Augustinus blz. 9