Dansavond

Kaart niet beschikbaar

Datum / Tijd
vr 27 februari
20:00

Categorie


Het huidige Bondsgebouw wordt binnenkort afgebroken. Daar kunnen we niet meer omheen.
Langzaam maar zeker worden de contouren van het nieuwe Bondsgebouw zichtbaar en over een paar maanden zal het feestelijk in gebruik worden genomen.
Toch zal het afscheid van het oude gebouw bij talrijke mensen nostalgische gevoelens oproepen. Velen hebben er gezellige bijeenkomsten bijgewoond. Er is gezongen en vaak was het ook een plaats van napraten na een uitvaart. Er was yoga, fysio-therapie en nog zoveel meer. Kortom, voor veel mensen is het een plaats waar ze een herinnering aan zullen hebben en houden.

Maar er is ook gedanst; professioneel en voor de gezelligheid tijdens de bekende dansavonden. Wie zal daar niet met genoe-gen aan terugdenken. Hoeveel liefdes zijn daar niet opgebloeid.?
Daarom lijkt het een goed idee om als activiteit bij het afscheid van het oude Bondsgebouw daar een dansavond te organiseren.

Op 27 februari a.s. kunnen er nog eenmaal de voetjes van de vloer door jong en oud. Van 20.00 tot 21.00 uur gaan we de quickstep en de Engelse wals nog weer eens uitvoeren. Bent u de juiste passen vergeten? Geen probleem! De heer Dyo van der Tuijn – hij heeft destijds de dansschool van Evert Castelein voortgezet – zal het graag nog een keer uitleggen.
Het tweede deel van de avond wordt ingevuld met jazz en andere eigentijdse dansmuziek.

Om 19.30 uur gaan de deuren open voor wat een heel gezellige avond gaat worden. Koffie, thee, hapjes en drankjes – met en zonder alcohol – zijn gratis verkrijgbaar. Wel vragen we een kleine bijdrage van € 5,00 per persoon in verband met de te maken kosten.

Wilt u zich vóór 17 februari a.s. opgeven bij het Kerkelijk Bureau; telefoon 5612508? Daar kunt u dan uw bijdrage betalen, maar dat kan ook later bij de ingang van de zaal.
In verband met een beperkt aantal beschikbare plaatsen is opgave vooraf echt wel nodig.
Heeft u geen danspartner? Ook die avond zal het “Changer!” regelmatig klinken.

Graag tot ziens op 27 februari om 19.30 uur bij het (nu nog oude) Bondsgebouw.

Organisatie Dansavond.