Collecte Pinksteractie – Week Nederlandse Missionarissen

Kaart wordt geladen...

Datum / Tijd
zo 13 mei - ma 21 mei
00:00

Locatie
H. Laurentiuskerk
Leidseweg 98
2251 LG Voorschoten

Categorie


Geloven in de ander en iedere mens telt mee.

Zoals ieder jaar staat ook nu weer in alle katholieke kerken in Nederland de week vóór Pinksteren in het teken van onze missionarissen.

We hebben het dan niet alleen over de priesters in verre landen, maar ook over de heel veel religieuzen en missionaire werkers die zich wereldwijd dag in dag uit met hart en ziel inzetten voor hun medemens in nood, zoals zieken, onderdrukte en uitgebuite medemensen, armen, slachtoffers van geweld enz. Missionaire werkers zijn de mensen die op een eigentijdse wijze in de voetsporen van de missionarissen treden.

Zij allen brengen het motto van deze week “Geloven in de ander en iedere mens telt mee” metterdaad in de praktijk.

Graag wijzen wij u op de posters achter in de kerk en daar liggen ook flyers met veel informatie. Neem gerust een exemplaar mee! Gelooft u ook in de ander en telt ook voor u iedere mens mee? Laten we dan de actie van de Week Nederlandse Missionaris tot een succes maken. Dankzij uw geldelijke steun kunnen we de vele missionarissen en missionaire werkers een financiële steun in de rug geven. Vandaag is de collecte tijdens de viering volledig bestemd voor dit doel, dat wij graag warm bij u aanbevelen. Bij voorbaat dank voor uw solidariteit met deze bijzondere mensen!

Werkgroep MOV.