Overlijden

U neemt in alle gevallen contact op met een uitvaartondernemer. Deze regelt voor u de meeste zaken. Indien er een kerkelijke uitvaart is gewenst, is dit in principe een woord- en gebedsviering, en niet een eucharistieviering of een viering met communie.
Daarnaast is de mogelijkheid aanwezig een avondwake te houden in de avond voorafgaand aan de uitvaart. Een van de voorgangers neemt met u contact op voor een gesprek en om de uitvaart voor te bereiden.
Neem in alle gevallen contact op met het kerkelijk bureau, tel 071-5612508, e-mail: kerkelijkbureau@rkvoorschoten.nl , of de locatiereferent.
Buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met de “Uitvaarttelefoon” onder nummer: 06 49423242. Hiermee kunt u ons bereiken.

Praktische informatie over het regelen van een uitvaart binnen onze parochie vindt u in de brochure “Kerkelijke  uitvaarten”.

Indien u na afloop een samenzijn in het Bondsgebouw wilt houden, neemt u via het kerkelijk bureau contact op met de toezichthouder.

Voor informatie over de mogelijkheden om de begraafplaats naast de H. Laurentius te gebruiken, neemt u via het kerkelijk bureau contact op met de beheerder, de heer Th. van de Krogt.